Transeuro Grup

FONDAT 1991
abator • preparate din carne • morărit • panificație

Tombola Transeuro

Afis-TombolaTranseuro


REGULAMENT TOMBOLĂ

Despre noi

S.C. TRANSEURO S.R.L

Societatea a fost înfiinţată în anul 1991, în judeţul Alba, comuna Ighiu, pe parcursul anilor această firmă a devenit o puternică si moderna unitate de valorificare superioară a produselor agricole şi de carmangerie.

La momentul înfiintării, obiectul principal de activitate al firmei a fost fabricarea produselor de morărit şi ca obiect secundar de activitate producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii (exclusive carnea de pasăre).

Între anii 1991 - 1992 s-a construit clădirea moară, având o capacitate de 34 de tone/zi care produce mai multe tipuri de făină pentru procesarea pâinii cât şi furaje pentru creşterea animalelor.

În anul 1993 a fost construită fabrica de pâine şi specialităţi de patiserie care utilizează materia primă, respectiv făina, din producţia proprie, produsele fiind comercializate prin magazinele proprii şi prin alte magazine de desfacere cu amănuntul.

În anul 2000, societatea a achiziţionat pachetul de acţiuni al S.C. FLIPS S.A. S.C. TRANSEURO S.R.L. are un capital privat 100% şi este administrată de deţinătorul integral al părţii sociale.

Istoric

1992 - Construirea morii pentru producerea mai multor tipuri de făină, cu o capacitate de producție de 34 tone / zi

1993 - Construirea fabricii de pâine și a specialităților de patiserie

1998 - Deschiderea primului magazin de prezentare și desfacere

2000 - Achiziționarea pachetului de acțiuni al S.C. Flips S.A.

2002 - Construirea abatorului și a fabricii de preparate din carne, cu o capacitate medie de producție de 3 tone / zi

2007 - Modernizarea fabricii de preparate din carne și a pavilionului administrativ

2008 - Reînoirea flotei de transport cu 5 autovehicule Sprinter;

2012 - Modernizarea abatorului de porcine, ovine și bovine

În prezent, cu peste 100 de angajați, pe lângă producția variată de produse de panificație și preparate din carne, S.C. Transeuro deține 9 magazine de prezentare și desfacere.


Galerii foto

Suntem o companie specializată pe piaţa produselor de panificaţie
şi preparate din carne, cu sediul in Ighiu, judeţul Alba, Romania.

Misiune • Viziune • Valori

Misiunea noastră este să oferim clienților produse și servicii de calitate superioară. Ascultăm și înțelegem nevoile consumatorilor pentru că și noi, la rândul nostru, suntem consumatori. Angajații companiei fac posibilă această misiune prin munca lor devotată si seriozitatea lor. Oferim colectivului nostru oportunități de a prospera, și un mediu de muncă în care își pot exprima potențialul. Succesul companiei se datorează muncitorilor noștri calificați și clienților care ne inspiră să creăm produse pe gusturile lor.

Viziunea noastră este să continuăm să creștem și să devenim un lider pe piața produselor de carmangerie și panificatie din țară. Vrem să continuăm să implementăm procedee de producție economice pentru a obține obiectivul nostru de a oferi produse de calitate excelentă la prețuri convenabile.

Valorile companiei sunt reflectate prin munca noastră și prin produsele pe care le punem în vânzare. Calitatea produselor este garantată prin controlarea totală a ingredientelor puse în producție. Sănătatea și bunăstarea consumatorilor este pe primul loc, de aceea distribuim cele mai bune produse alimentare. Integritate – Ne străduim să facem intotdeauna lucrul corect. Inspirăm încredere consumatorilor prin serviciul nostru cinstit.

Oferim garanţia calităţii produselor noastre prin folosirea unor
echipamente de producţie de ultima generaţie şi tehnici moderne de fabricare.

Branduri

Contact

Nume

Email

Subiect


Informații contact

0258.844.022

bloodweed

Ighiu, Nr. 205A, cod 517360, Jud. Alba